Byhaven Gourmet – Trondheims nye matsenter

9. november, 2018

Byhaven har etablert seg som Trondheims nye matsenter. Et matglad BERRE Kommunikasjonsbyrå har vært med å så frøene, og vi gleder oss til å utvikle, ikke bare senteret, men matbyen Trondheim videre - sammen med Byhaven.

Allerede i 1997 åpnet Byhaven kjøpesenter sin første delikatesseforretning. En spennende satsning som antagelig var litt forut for sin tid. Siden den gang har Trondheim vært gjennom en forrykende utvikling, og i dag er trønderhovedstaden som Norges nye matmekka å regne.

Byhaven har utviklet seg i takt med byen, og er igjen et naturlig tilholdssted for oss som er glade i god mat og godt drikke. Senteret har i de senere år samlet et vell av råvarer, kunnskap og lidenskap under samme tak, og torsdag 8. november gikk startskuddet for senterets nye matkonsept.

Byhaven Gourmet

Under paraplyen Byhaven Gourmet bygger kjøpesenteret videre på sin profil som byens kunnskapssenter. Her skal byens matglade finne langt mer enn bare gode varer. Like sentralt står høy faglig kompetanse, lærerike opplevelser og inspirasjon.

Startskuddet for konseptet ble markert med en storslått inspirasjonskveld. Senteret ble pyntet med glitrende lys, godt i glasset og, ikke minst, et hav av fristende mat og råvarer. Og med pianomusikk i bakgrunnen var det ikke noe som skulle tilsi at dette ikke skulle bli en bra kveld.

Flere av Trøndelags beste matprodusenter var tilstede, deriblant Grønne Folk, RÅGO, Røros mat og Stensås slakteri. I tillegg var Trine Sandberg foredragsholder og vår egen Lasse Berre konferansier. Trine Sandberg, den tidligere juristen, har bygget seg opp til å bli en av Norges mest innflytelsesrike matformidlere, med tre utgitte kokebøker, årets business (2017) og over en kvart million lesere ukentlig.