Let’s talk. Period.

12. april, 2019

Sammen med Kari Traa har vi i BERRE Kommunikasjonsbyrå tatt på oss kanskje verdens vanskeligste oppgave - merkelig nok: å snakke om mensen.

Til tross for at halvparten av verdens befolkning opplever det, er det nesten ingen som tør å snakke om temaet. Menstruasjonen er fremdeles litt skummelt, litt hemmelig, litt tabu. Selv jenter og kvinner snakker knapt med hverandre om det vi alle opplever hver eneste måned.

Dette ville Kari Traa gjøre noe med. Målet var å formidle temaet på en naturlig og troverdig måte. Og hvem andre er den rette til å ta opp saken, enn Norges mest kjente sportsmerke for jenter?

BERRE Kommunikasjonsbyrå har vært en trofast samarbeidspartner for Kari Traa gjennom mange år, og vi kastet oss gladelig i gang med oppgaven. Målet var å ufarliggjøre emnet, og det på ekte Kari Traa-vis: med en stor dose sjarm og glimt i øyet.

Løsningen ble å kombinere humor og fakta i en rekke underholdende filmsnutter for nett og sosiale medier. For å gi kampanjen litt ekstra snert, falt valget på å benytte animasjon, og sammen med våre gode venner i Ablemagic kom animasjonsfilmene til liv.

Vi i BERRE Kommunikasjonsbyrå setter pris på at store aktører vil ta standpunkt og engasjere seg i utfordrende saker. Heia Kari Traa!