Verdens vakreste kraft

14. januar, 2020

Høy kvalitet og mye hjerte er ord som beskriver Helgeland Kraft. De samme ordene ble lagt til grunn da vi, i godt samarbeid med Rosenborg Reklame, produserte filmer om konsernets identitet.

Sammen med Helgeland Kraft selv, søkte vi svar på flere spørsmål: Hvem er Helgeland Kraft? Hvilken arv bærer de med seg? Hvor ligger deres stolthet og hvilke mål har de for fremtiden?

Blant de ansatte i Helgeland Kraft fant vi svaret: Et hjerte som banker sterkt for «verdens vakreste kyst».

Fokus på bærekraft

«Verdens vakreste kyst» er ingen beskjeden beskrivelse. Men da BERRE sine utsendte kom til Helgeland, skjønte vi hvorfor denne betegnelsen oppsto. Storslått natur, vakre farger og et evig skiftende lys gjorde sitt til at dette ble et drømmeoppdrag – det perfekte utgangspunkt for å fremheve verdien av fornybare ressurser.

Like viktig for prosjektet, var filmede intervju med menneskene som utgjør Helgeland Kraft. Dette er motiverte mennesker med ståltro på sitt eget arbeid, som finner stolthet i kraftproduksjon med fokus på bærekraft og lokal verdiskaping.

Den fantastiske originalmusikken er skrevet og produsert av Martin Mulholland.

 

Prisbelønnet arkitektur

De seneste 10 årene har Helgeland Kraft investert betydelig i utbygging av kraftanlegg som glir skånsomt inn i omgivelsene. Byggverk med arkitektoniske særpreg har steget opp av jorda, for å fremheve opplevelsen av den slående naturen på Helgeland. For dette, har Helgeland Kraft høstet internasjonal oppmerksomhet.

Slike investeringer gir ingen umiddelbar økonomisk gevinst. Men det vitner om et konsern som tar mer enn sin del av ansvaret for å forvalte naturressursene. Her finner vi mennesker som tør å tenke ambisiøst og langsiktig, og som drives av mer enn profitt.

Det heier vi på!