Informasjonskapsler

På disse nettsidene benytter BERRE AS (Org. 815 433 882) informasjonskapsler. Du kan når som helst velge å deaktivere dette i innstillingene til nettleseren din. Rull ned til bunnen av denne siden for å se tips til hvordan.

Ved å ikke deaktivere bruk av informasjonskapsler, samtykker du til at BERRE AS kan lagre informasjonskapsler lokalt på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet ditt, eller eventuelle andre enheter du benytter til å besøke nettsidene.

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler til å lage besøksstatistikk med analyseverktøyet Google Analytics. Dette innebærer blant annet å lagre informasjon om hvor mange som besøker nettsidene, hvilke sider som besøkes, til hvilke tidspunkter de besøkes, hvor lenge en side besøkes, hvor de kommer fra, hvilke interesser de har osv. Besøkende forblir imidlertid anonyme, og vi har ikke mulighet til å se hvem den besøkende er eller hvilken IP-adresse den besøkende har. For mer informasjon om IP-anonymiseringen, besøk Googles egen informasjonsside.

Deaktivere informasjonskapsler

Vi anbefaler å besøke nettvett.no sin veileder for å administrere/deaktivere informasjonskapsler.

Hvis du har spørsmål vedrørende BERRE Kommunikasjonsbyrås bruk av informasjonskapsler, er du velkommen til å sende en e-post til post@berre.no