Trøndelag Teater

Som kulturformidler har Trøndelag Teater et viktig samfunnsoppdrag. Vi i BERRE Kommunikasjonsbyrå er stolte av å gjøre deres arbeid synlig.

Trøndelag Teater ligger i hjertet av Trondheim, og er den største kulturinstitusjonen i Midt-Norge. Årlig blir mellom ti og tolv teaterstykker satt opp på teatrets fem spillescener. Blant disse finner vi Gamle Scene fra 1816, som er Nordens eldste scene med kontinuerlig drift.

Kunstrettet og kommersielt

BERRE Kommunikasjonsbyrå har samarbeidet med Trøndelag Teater i en årrekke. Sammen med regissører, scenografer og andre flinke folk fra teatret, utvikler vi sterke kommunikasjonskonsept for teatrets oppsetninger.

Teaterplakaten er et eksempel på dette, noe som er en spennende sjanger for oss. Med stor kunstnerisk frihet jobber vi både kunstrettet og kommersielt, for å utvikle konsept som gjør teatret synlig i bybildet.

“Forestillingstrailer”

De seneste årene har vi også laget stadig flere promoteringsfilmer. Slike konsept gir en annen smakebit på teaterforestillingen enn plakatene, hvor vi jobber med profesjonelle skuespillere fra teatret.

Sammen med Trøndelag Teater arbeider vi mye med fiksjon, noe som byr på mange kreative muligheter for oss. Samtidig har møtet med menneskene ved teatret ført til mange nye samarbeid også utenfor teatrets vegger.

BERRE har gjennom flere år hjulpet oss med visuell kommunikasjon på enkeltprosjekter. De utfører oppgaven med idérikdom og entusiasme - men også med den nødvendige lydhørhet som behøves i et kunstmiljø som vårt.

Geir Schønberg

Markedskonsulent, Trøndelag Teater

En viktig institusjon

Trøndelag Teater en viktig institusjon for hele regionen. Kultur forbedrer byen vår, og vi mener at teatret gjør oss til bedre mennesker. Vi er stolte av å kunne bidra i dette arbeidet!