Hva vi gjør

Du ønsker å få til noe. Vi hjelper deg å gjennomføre det.

I BERRE liker vi å lage ting som blir sett, hørt og lagt merke til. Vi har lang erfaring innenfor strategi, konsept, film, foto, design og tekst, og samarbeider med alt fra små og lokale, til store og globale merkevarer.

Strategi og rådgivning

Det er ikke alltid så lett å vite hvor man skal starte. Du har kanskje en vag idé, et konkret behov eller et vidløftig ønske. Uansett. Vi hjelper deg å sortere tankene, konkretisere ressursene og legge en tydelig plan for veien videre. Hos oss er det høyt under taket, og vi tør å tenke stort. Det er det som skal til for å oppnå store ting.

Idé og konseptutvikling

Hvis du vil bli sett, hørt og lagt merke til – må du ha et tydelig budskap. Og et tydelig budskap, starter med en god idé. Noen ganger er den åpenbar. Andre ganger må vi skrelle oss helt inn til kjernen. Hva er det dette egentlig handler om? Til slutt bygger vi et tydelig konsept og en sterk struktur. Det kan også kalles en fortelling, med emosjonell apell. Det er sånne historier som blir husket.

Produksjon

Effektiv kommunikasjon handler om å velge riktig virkemiddel. Vi formidler budskapet ditt gjennom film, foto, tekst, design og animasjon. Vi arrangerer også små og store eventer. For selv om vi elsker digitale kanaler, erfarer vi at fysisk tilstedeværelse er vel så viktig.